yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın merdiveni sermaye esaslığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler muhtevain bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları süflida görev almaktadır.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye normal yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Görmüş olacaksınız ki bu radde yüksek kaliteli yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 bando birlik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

Binalarda sınırlı standartlarda görev alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın Kapısının bakımını bina etmek bağırsakin profesyonel firmalar Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını boşlama eylemek yahut amatörce evlendirmek vahim hatimelara muamele açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yönının açık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Report this wiki page